Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Tuotevertailu

Luontaistuotteiden kirjo on hyvin laaja. Laadukkaimpien luontaistuotteiden valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja ne kuuluvat Euroopan Unionin ravintolisärekisteriin. Tässä osiossa vertailemme markkinoilta löytyviä luontaistuotteita kiinnittäen huomiota niiden valmistuksessa käytettyihin raaka-aineisiin, tuotetakuisiin ja lääkäreiden suosituksiin.

Luontaistuotteiden edut:

  • Hiustenlähdön pysähtyminen
  • Hiustenkasvun nopeutuminen
  • Hiustuppien tarvitsemien ravintoaineiden saannin turvaaminen
  • DHT-hormonin tuotannon pysähtyminen
*Palautustakuu koskee ainoastaan avaamattomia ja käyttämättömiä tuotepakkauksia.
*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dra Mallmann – Rekisteri numero: 49843

FOLIACTIVE * * * * *

Keräämiemme tietojen ja lukijoiltamme saamiemme palautteiden perusteella Foliactive on tällä hetkellä markkinoiden paras hiustenlähdön hoitoon tarkoitettu luontaistuote. Tuote koostuu kahdesta osasta, tableteista ja hiussuihkeesta, ja se on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Tuotteen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia ja turvallisia raaka-aineita. Foliactive kuuluu myös vertailun tuotteista ainoana tuotteen laadun ja turvallisuuden takaavaan Euroopan Unionin rekisteriin. Tuotteella on 90 päivän palautustakuu, ympärivuorokautinen asiakaspalvelu ja lääkäreiden suositus. Tuotteen kotisivuilta löytyy tuotetta käyttäneiden asiakkaiden kokemuksia. Tuotteen ostaja saa ilmaisen e-kirjan, josta löytyy neuvoja hiustenlähdön torjumiseksi. Kaiken kaikkiaan Foliactiven erinomainen hinta-laatu-suhde, koostumus ja saavutettavat tulokset tekevät tuotteesta ylivoimaisen.

PROVILLUS * * *

Provillus sijoittui vertailussamme toiseksi. Hieman edeltäjäänsä heikompilaatuisemmasta koostumuksesta huolimatta tuote täyttää minimivaatimukset. Provillus sopii sekä miehille että naisille, joskin tuotteet löytyvät eri pakkauksista. Tuote ei kuulu EU-rekisteriin, eikä tuotteen kotisivuilta löydy asiakaspalautteita. Tuotteella on 90 päivän palautustakuu, joskin ainoastaan avaamattomat ja käyttämättömät tuotepakkaukset voidaan palauttaa. Lyhyesti sanottuna: Provillus ei yllä lähellekään Foliactiven tasoa.

PROCERIN * * *

Seuraavaksi vertailussa sijoittui Procerin, jonka laadukkaat kotisivut antavat aihetta olettaa kyseessä olevan korkealaatuisen tuotteen. Laadukkaista ja tieteellisesti tutkituista raaka-aineista valmistettu tuote on suunniteltu erityisesti miesten hiustenlähdön hoitoon. Tuotteen kotisivuilta ei kuitenkaan löydy lääkäreiden todistuksia, tuote ei kuulu EU-rekisteriin, eikä sillä ole palautustakuuta. Näin ollen sijoitus vertailussamme ei ole tämän parempi.

HARVOKSE**

Harvokse on vertailussamme viimeiseksi sijoittunut tuote. Edellisiä tuotteita selvästi heikompilaatuisemmalla Pilfoodilla ei ole lääkäreiden suositusta, eikä tuote kuulu EU-rekisteriin. Lukijoiltamme saamiemme palautteiden perusteella Pilfood on vertailemistamme hiustenlähdön hoitoon tarkoitetuista luontaistuotteista vähiten suositeltava.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.