Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Mihin menetelmä perustuu?

Viime aikoina laser-terapiasta on tullut varteenotettava vaihtoehto perinteisille kaljuuntumisen hoitomenetelmille. Hiustenlähdöstä kärsivät niin miehet kuin naisetkin, joille laser-terapia tarjoaa nyt luotettavan ja nopean avun ongelman hoitoon. Voidaan todeta, että laser-terapia on markkinoilta löytyvistä kaljuuntumisen hoitoon tarkoitetuista menetelmistä tehokkain. Laser-terapian etuja ovat:

  • Hiustenlähdön pysähtyminen
  • Hiuspohjan stimuloituminen
  • Hiustuppien verenkierron parantuminen
  • Terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset
hiukset

Laser-terapia ei vaadi voiteita, hiustenpesuaineita, tai hierontoja – kalliista kirurgiasta puhumattakaan. Matalajännitteinen laser-valo stimuloi hiuspohjaa ja aktivoi hiustuppien verenkierron. Fototerapian ansiosta hiussolujen toiminta aktivoituu ja hiusten uusiutumiskyky paranee. Tuloksena saavutetaan terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset.

Lukuisissa tutkimuksissa on voitu osoittaa laser-terapian pysäyttävän hiustenlähdön ja joissakin tapauksissa jopa aikaansaamaan uusien hiusten kasvun.

Laser-terapian toiminta-ajatus on hyvin yksinkertainen. Laser-hoidon tuloksena hiuspohja stimuloituu, alueen verenkierto aktivoituu ja hiustuppien ravinnonsaanti paranee. Laser-terapian ansiosta hiukset saavat tarvitsemiansa ravintoaineita ja vitamiineja, jolloin hiuksista tulee terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Fototerapia on tässä hiuskunnon parantumisessa avainasemassa, sillä sen ansiosta hiussolujen uusiutumiskyky moninkertaistuu.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.