Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Tuotevertailu

Kuten muidenkin tuotteiden, myös eri laser-kampojen välillä on suuria eroja. Tässä osiossa vertailemme eri markkinoilta löytyviä laser-kampoja ja esittelemme jokaisen tuotteen ominaispiirteet. Laser-kampojen etuja ovat:

Hyödyt

  • Hiustenlähdön pysähtyminen
  • Hiuspohjan stimulointi
  • Terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset
  • Hiustuppien verenkierron parantuminen ja uusien hiusten kasvun nopeutuminen
*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr Arana – Rekisteri numero: 6785

FOLILASER * * * * *

Folilaser on tällä hetkellä yksi markkinoiden laadukkainimmista laser-kammoista. Uudenaikainen ja ergonominen muotoilu sekä eksklusiivinen Vibratonic-teknologia tekevät Folilaserista huomattavasti vastaavia laitteita paremman. Laite stimuloi karvatuppien verenkiertoa ja aikaansaa uusien hiusten kasvun. Laitteen elektroniputket ovat pidemmät kuin yhdessäkään muussa vastaavassa laitteessa, jolloin myös laitteen teho on luonnollisesti huomattavasti suurempi. Folilaserin harjasosat voidaan vaihtaa, joten samaa laitetta voi käyttää useampikin henkilö.

Laitteen langattomuus mahdollistaa suuremman liikkumisvapauden ja käyttömukavuuden. Ohjauspaneeli ilmoittaa hoitoajan keston ja päättymisen. Älylaturi lataa akkua tarpeen mukaan, joka pidentää akun kokonaisikää huomattavasti. Laitteella on myös CE-sertifikaatti, lääkäreiden todistus sekä kolmen kuukauden palautustakuu. Laitteen tekniset ominaisuudet on kliinisesti testattu Euroopan Unionin alueella. Pidämme Folilaseria markkinoiden laadukkaimpana laser-kampana.

LASER REPUBLIC * * * *

Laser Republic sijoittui vertailussamme seuraavaksi. Kyseessä on laadukas tuote, joskin vertailussa ensimmäiseksi sijoittunutta Folilaseria heikompi. Laitteella ei ole sertifikaatteja tai lääkäreiden suosituksia, eikä sen toimintaa ole testattu kliinisissä tutkimuksissa. Laitteen elektroniputket ovat Folilaserin vastaavia heikommat . Laitteella on kuuden kuukauden palautustakuu.

ANDROHAIR* * *

Kolmenneksi vertailussa sijoittui Androhair. Laittella on sen turvallisuuden takaava CE-sertifikaatti ja tuotteen kotisivuilla kerrotaan, että laitteen tehoa on tutkittu laboratorio-olosuhteissa. Tutkimuksia suorittaneen laboratorion nimi ei kuitenkaan käy sivuilla ilmi. Laitteen käyttömukavuus ei ole paras mahdollinen esimerkiksi langattoman ominaisuuden puuttuessa kokonaan. Ei ole palautustakuuta.

HAIRPRO *

Viimeiseksi vertailussamme sijoittui HairPRO. Laitteen kerrotaan olevan NASA:n kehittelemä ja vahvistavan päänahan verenkiertoa ja nopeuttavan hiustenkasvua. Laitteen toimintaa ei ole tutkittu kliinisesti, laitteella ei ole CE-sertifikaattia tai lääkäreiden todistusta, joskin palautusoikeus laitteelta löytyy. Vertailumme heikkolaatuisin laser-kampa.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.