Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Muut Menetelmät

Kaljuuntumista voi peittää peruukein, hiustensiirroin tai kampausta vaihtamalla. Nykyään ulkonäköpaineet ovat kuitenkin niin kovat, että edellä mainitut menetelmät voivat tuntua usein täysin riittämättömiltä.

Erilaisia kaljuuntumisen hoitomenetelmiä kehitellään jatkuvasti. Suurin osa tulevaisuuden hoitomenetelmistä on vasta kehitysasteella, joskin joitakin uusia menetelmiä on jo käytössä. Niiden toimivuudesta – tai turvallisuudesta – ei kuitenkaan vielä tiedetä kovinkaan paljon. Seuraavassa on listattu joitakin uutuusmenetelmiä.

Hiusten kloonaus:

Tämä menetelmä perustuu terveiden hiustuppien kloonaamiseen ja siirtämiseen kaljuille alueille.

Menetelmän kehitys on vielä kesken turvallisuus- ja kustannuskysymysten osalta. Menetelmän kalleus johtuu suuresta työmäärästä, joka vaaditaan hiustuppien istuttamiseen yksitellen. Menetelmän arvioidaan olevan suuren yleisön saatavilla viiden–kymmenen vuoden kuluessa.

Adenosina/Adenogen:

Adenosina, jota myydään tuotenimellä Adenogen, on saanut julkisuudessa paljon näkyvyyttä. Kyseessä on paikallisesti levitettävä voide, jota käytetään kahdesti päivässä kuuden kuukauden ajan. Vielä ei tuotteen avulla saavutettavista tuloksista tiedetä kovin paljon.

RU58841:

Kyseessä on iholle levitettävä lääkeaine, jonka käytöllä ei tiettävästi ole terveydellisiä sivuvaikutuksia. Lääkeaineen vaikutuksia ei kuitenkaan tiettävästi ole testattu laboratorio-olosuhteissa. Mielestämme ei kovin luotettava tuote.

Crinagen:

Crinagen on luonnonmukainen, hiustenlähdön hoitoon ja uusien hiusten kasvuun tarkoitettu voide. Tuotteen teho on kliinisesti testattu, joskaan tulosten tehoa käytännössä ei olekaan testattu. Tuotteen on havaittu estävän kaljuuntumista aiheuttavan DHT-hormonin tuotantoa.

T-Flav ja Innovate:

Nämä kaksi Japanista tulevaa tuotetta eivät valitettavasti ole voineet täyttää niihin kohdistuneita suuria odotuksia. Tuotteet näyttäisivät pysäyttävän jossakin määrin hiustenlähdön, mutta uusien hiusten kasvattajaksi niistä ei ole. Tuotteen turvallisuutta ja tehoa ei ole testattu tieteellisesti.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.