Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Laser-terapia

Viime aikoina laser-terapiasta on tullut varteenotettava vaihtoehto perinteisille kaljuuntumisen hoitomenetelmille. Hiustenlähdöstä kärsivät niin miehet kuin naisetkin, joille laser-terapia tarjoaa nyt luotettavan ja nopean avun ongelman hoitoon. Voidaan todeta, että laser-terapia on markkinoilta löytyvistä kaljuuntumisen hoitoon tarkoitetuista menetelmistä tehokkain. Laser-terapian etuja ovat:

Edut:

  • Hiustenlähdön pysähtyminen
  • Hiuspohjan stimuloituminen
  • Hiustuppien verenkierron parantuminen
  • Terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset
  • Ei minkäänlaisia sivuvaikutuksia
Hei! Olen Steve ja haluaisin kertoa teille uudesta hiuksia uudistavasta kammasta, Folilasrista. Ensiksi minun on kerrottava, että minulla on aina ollut paljon hiuksia ja kun aloin menettää hiuksia itsetuntoni laski.. Kun kävin suihkussa aamuisin näin kuinka hiukset valuivat viemäriin…
Laser-kampa

Laser-terapia ei vaadi voiteita, hiustenpesuaineita, tai hierontoja – kalliista kirurgiasta puhumattakaan. Matalajännitteinen laser-valo stimuloi hiuspohjaa ja aktivoi hiustuppien verenkierron. Fototerapian ansiosta hiussolujen toiminta aktivoituu ja hiusten uusiutumiskyky paranee. Tuloksena saavutetaan terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset.

Laser-terapian toiminta-ajatus on hyvin yksinkertainen. Laser-hoidon tuloksena hiuspohja stimuloituu, alueen verenkierto aktivoituu ja hiustuppien ravinnonsaanti paranee. Laser-terapian ansiosta hiukset saavat tarvitsemiansa ravintoaineita ja vitamiineja, jolloin hiuksista tulee terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Fototerapia on tässä hiuskunnon parantumisessa avainasemassa, sillä sen ansiosta hiussolujen uusiutumiskyky moninkertaistuu.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.