Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Hiustenlähdön hoito

  • Hiuslaser

Viime aikoina laser-terapiasta on tullut varteenotettava lisä perinteisten hiustenlähtöön tarkoitettujen hoitomenetelmien joukkoon. Laserterapia on tehokas ja turvallinen tapa torjua hiustenlähtöä, ja tämänhetkisistä hiustenlähdön ja kaljuuntumisen hoitoon tarkoitetuita menetelmistä menestyksekkäin. Laser-terapian hyödyt on esitetty seuraavassa.

Laser-terapian edut:

  • Pysäyttää hiustenlähdön
  • Stimuloi hiuspohjaa
  • Aktivoi hiustuppien verenkierron
  • Tuloksena terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset
Laser-kampa

Laser-terapia ei vaadi voiteita, hiustenpesuaineita, tai hierontoja – kalliista kirurgiasta puhumattakaan. Matalajännitteinen laser-valo stimuloi hiuspohjaa ja aktivoi hiustuppien verenkierron. Fototerapian ansiosta hiussolujen toiminta aktivoituu ja hiusten uusiutumiskyky paranee. Tuloksena saavutetaan terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset.

Lukuisissa tutkimuksissa on voitu osoittaa laser-terapian pysäyttävän hiustenlähdön ja joissakin tapauksissa jopa aikaansaamaan uusien hiusten kasvun.

Laser-terapian toiminta-ajatus on hyvin yksinkertainen. Laser-hoidon tuloksena hiuspohja stimuloituu, alueen verenkierto aktivoituu ja hiustuppien ravinnonsaanti paranee. Laser-terapian ansiosta hiukset saavat tarvitsemiansa ravintoaineita ja vitamiineja, jolloin hiuksista tulee terveemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Fototerapia on tässä hiuskunnon parantumisessa avainasemassa, sillä sen ansiosta hiussolujen uusiutumiskyky moninkertaistuu.

  • Luontaistuotteet

Hiustenlähdön hoitoon suunnitellut luontaistuotteet ovat olleet varsinainen markkinamenestys. Toisinaan vakaviakin sivuvaikutuksia aiheuttavista kaljuuntumislääkkeistä ja kalliista kirurgisista toimenpiteistä luontaistuotteet erottautuvat edukseen turvallisuutensa ja edullisuutensa ansiosta. Seuraavassa on esitelty luontaistuotteiden etuja.

Luontaistuotteiden edut:

  • Pysäyttävät hiustenlähdön
  • Aikaansaavat hiustenkasvun
  • Ravitsevat heikkokuntoisia hiustuppeja
  • Pysäyttävät DHT-hormonin tuotannon

Hiustenlähdön torjumiseen tarkoitetut luontaistuotteet estävät testosteronia muuttumasta kaljuuntumista aiheuttavaksi dihydrotestosteroniksi. Parhaat hiustenlähdön torjumiseen tarkoitetut luontaistuotteet sisältävät myös vitamiineja ja ravintoaineita, jotka auttavat hiussolujen toipumisessa ja uudelleenaktivoitumisessa. Näin hiustenlähtö pysähtyy ja uusien hiusten kasvu nopeutuu.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.