Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Usein kysyttyä

Toimivatko luontaistuotteet todella?

Luontaistuotteiden teho on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Kaljuuntumisen ja hiustenlähdön hoitoon tarkoitettujen luontaistuotteiden ansiosta muun muassa hiuspohja aktivoituu, hiustuppien kunto paranee ja kaljuuntumista aiheuttavan DHT-hormonin tuotanto pysähtyy.

Halutessasi tutustua parhaiden luontaistuotteiden ominaisuuksiin paina tästä.


Mihin luontaistuotteiden toiminta perustuu?

Toiminta-ajatus on hyvin yksinkertainen. Usein sekä tablettien että hiussuihkeen muodossa olevat luontaistuotteet estävät testosteronia muuttumasta kaljuuntumista aiheuttavaksi DHT-hormoniksi. Samalla hiuksista tulee terveemmät ja vahvemmat.


Ovatko luontaistuotteet turvallisia?

Kyllä. Luontaistuotteiden valmistuksessa on käytetty luonnonmukaisia, kasvipohjaisia raaka-aineita, joiden käytöllä ei ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia.


Mitkä ovat luontaistuotteiden tarjoamat hyödyt?

  • Hiustenlähtön pysähtyminen
  • Hiustenkasvun nopeutuminen
  • Hiustuppien ravinnonsaannin turvaaminen
  • DHT-hormonin tuotannon pysähtyminen

Milloin ensimmäiset tulokset näkyvät?

Tuotteen avulla saavutettavat tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, mutta suurin osa tuotteen käyttäjistä on huomannut näkyviä tuloksia muutaman viikon kuluttua tuotteen käytön aloittamisesta. Tuotteiden käyttäjät ovat huomanneet hiustenkasvun alkaneen uudelleen aiemmin osittain tai täysin kaljuilla alueilla.


Onko luontaistuotteiden käytöllä sivuvaikutuksia?

Täysin luonnonmukaisista ja turvallisista raaka-aineista valmistettujen tuotteiden käytöllä ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Ennen tuotteen käytön aloittamista on kuitenkin hyvä varmistaa, ettei yksikään sen valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista aiheuta käyttäjälleen allergiaa.


Soveltuvatko luontaistuotteet sekä miesten että naisten käytettäväksi?

Kyllä. Kaljuuntumisen hoitoon tarkoitetut luontaistuotteet sopivat sekä vaivasta kärsivien miesten että naisten käyttöön.


Tarvitaanko luontaistuotteiden ostoon lääkärin määräys?

Ei. Kaljuuntumisen hoitoon tarkoitetut luontaistuotteet koostuvat luonnonmukaisista ainesosista, EIVÄTKÄ NE OLE LÄÄKKEITÄ, joten niiden ostamiseen ei tarvita lääkärin määräystä.


Voiko luontaistuotteita käyttää samaan aikaan lääkkeiden kanssa?

Lääkeaineiden ja kaljuuntumisen hoitoon tarkoitettujen luontaistuotteiden yhteiskäyttöä koskevissa kysymyksissä on parasta konsultoida lääkäriä.


Minkälainen annostelu luontaistuotteilla on?

Useimmiten tabletteja nautitaan 1–2 kertaa päivässä. Jokainen valmistaja antaa kuitenkin tuotteensa käytölle yksityiskohtaiset annosteluohjeet.


Vaaditaanko luontaistuotteiden käyttäjältä 18 vuoden ikä?

Kyllä. Tuotteiden osto ja käyttö vaatii 18 vuoden iän.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.