Paksummat hiukset – Tutustu eri hiustenlähdön ehkäisy menetelmiin

Onko menetelmä turvallinen?

Turvallisuus

Laser-terapia on menetelmänä turvallinen. Laser-kampaa ostaessa on kuitenkin hyvä varmistua, että sillä on laadun ja turvallisuuden takaava CE-sertifikaatti, ja että laite kuuluu EU-rekisteriin. Suosittelemme aina valitsemaan laitteen, jolta mainitut laatusertifikaatit löytyy. Laitteella olisi myös hyvä olla lääkäreiden suositus. Laitteen teho tulisi olla kliinisesti testattu, ja laitteet kotisivuilta tulisi löytyä testauksen tehneen laboratorion nimi.

Laitetta valitessa on hyvä olla varovainen, sillä markkinoilta löytyy myös tyhjiä lupauksia antavia, ainoastaan äkkirikastumiseen keskittyneitä yrityksiä. Laser-kamman ostajan tulisi varmistua laitteen myyvästä yrityksestä etukäteen.

Jokaisella yrityksellä on oma toimintatapansa, joten laitteiden välillä voi olla suuriakin eroja. Markkinoilta löytyy myös todella edullisen oloisia laser-kampoja, joita emme kuitenkaan missään nimessä suosittele hankkimaan. Huonolaatuisista raaka-aineista valmistetun laitteen avulla saavutettavat tulokset voivat pahimmassa tapauksessa olla terveydelle vaarallisia, tai ainakin suuressa määrin epätyydyttäviä. Halpa tulee usein kalliiksi myös laser-kamman ostajalle. Toisaalta markkinoilta löytyy myös kalliita laitteita, joiden avulla saavutettavat tulokset eivät vastaa ennakko-oletuksia. Tämän vuoksi suosittelemmekin lukijoitamme noudattamaan antamiamme ostovinkkejä ja tarkistamaan, onko laitteella laatusertifikaatteja ja lääkärin todistuksia. Näin huonon ja hyvälaatuisen laitteen erottaminen toisistaan on kohtalaisen vaivatonta.

Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.